(+32) 484 47 92 29    paola@pakonda.com pakonda.paola

Diensten

Hoe kan ik jou helpen?:

1. Afspraak:
We maken een afspraak voor een bezoek aan de ruimte die je wilt opruimen (jouw huis, kantoor, appartement)

2. Huisbezoek:

  • We bespreken de redenen waarom je wilt opruimen.
  • We doorlopen samen de ruimtes en ik leg je uit hoe de methode Marie Kondo in zijn werk gaat. (Inleiding tot de methode).
  • We nemen foto's om de beginstaat vast te leggen. Die kunnen te zijner tijd vergeleken worden met de foto's van de eindstaat.
  • Indien gewenst, kunnen we een datum vastleggen waarop we met de eerste sessie beginnen.

3. De opruimsessie:
De opruimsessie duurt vijf uur. Je leert de methode en de redenen waarom de spullen op een bepaalde manier opgeruimd worden. We stellen doelen voor de sessie en werken intensief samen om deze te bereiken en aan het einde een tastbaar resultaat te verkrijgen.

4. Aantal sessies:
Na afloop van de eerste opruimsessie kan ik een inschatting geven van het totale aantal sessies dat je nodig zult hebben om alle categorieën op te ruimen. Het aantal benodigde sessies varieert van cliënt tot cliënt, het hangt onder andere af van het aantal spullen, de omvang van het huis en het aantal bewoners -- en natuurlijk ook van de kracht van jouw eigen voornemen.

PAKONDA sessie

5 uur
Je leert de methode en de redenen waarom de spullen op een bepaalde manier behandeld worden. Intensieve samenwerking en eerste resultaat.

Vervolg opruimsessies

5 uur
Het aantal sessies varieert, het hangt onder andere af van het aantal spullen, de omvang van het huis en het aantal bewoners.